12. Kurssin aloitussivu

Kun avaat kurssialueen, se näyttää tältä. Näkymä on jaettu erilaisiin alueisiin: palstoihin, lohkoihin ja palkkeihin.

Kuva Moodlen kurssin etusivusta, jossa näkyvät navigointipalkin ja eri lohkojen sijainnit.

A Navigointipalkki on hyvä apu silloin, jos sinusta tuntuu, että olet eksynyt! Klikkaa kurssin tunnusta/nimeä, niin pääset takaisin kurssin aloitussivulle. Muista, että tallentamattomat tiedot voivat silloin kadota. 

B Vasemman reunan Navigointivalikon saa tarvittaessa näkyviin tai piilotettua vasemman yläkulman hampurilaisikonista. 
Osallistujat kohdasta löytyvät kurssin opiskelijat ja opettajat sekä heidän profiilinsa. Jos osallistut samaan aikaan useampiin Moodlea käyttäville kursseille/opintokokonaisuuksille, voit myös vaihtaa kurssialuetta Omat kurssini kohdasta. Seuraavilla kerroilla kun kirjaudut Moodleen, niin löydät kurssisi Omat kurssini kohdasta. 

C Keskimmäisellä palstalla näkyvät kurssin uutiset, keskustelupalstat ja materiaalit. Keskustelualueelle pääset ja esim. tiedostot saat auki napsauttamalla niiden nimeä. 
Kurssin sisällöt on jaettu eri aiheisiin/osioihin jotka erottuvat keskipalstalla isompina otsikoina. Löydät vastaavat aiheiden/osioiden nimet vasemman reunan navigointivalikosta B, mistä pääset aiheen/osion nimeä klikkaamalla kurssin sisällössä vastaavaan kohtaan. 

D Oikealla on erilaisia opettajan kurssille lisäämiä lohkoja kuten esimerkiksi Tulevat tapahtumat lohko, jossa näkyy mm. seuraava kolmen viikon aikana olevat tehtävien viimeiset palautuspäivät ja josta pääset myös katsomaan kalenteria. Kalenterissa kurssin yhteiset tapahtumat ja tehtävien palautuspäivät näkyvät vaaleapunaisena.