Yleisiä ohjeita

Yleisiä ohjeita Moodlen käyttöön

16. Usein kysyttyä / FAQ

16.1. Kuinka kauan kurssimateriaaleihin pääsee käsiksi kurssin loppumisen jälkeen?

Opettaja voi sulkea kurssin opiskelijoita kurssin jälkeen, jolloin opiskelijat eivät näe kurssia Moodlessa eivätkä pääse kurssialueelle. Opettajan tulisi tyhjentää ("nollata" Moodlen termein) kurssi 6kk viimeisen suorituskerran jälkeen, jolloin opiskelijan henkilötiedot eivät enää ole kurssilla eikä opiskelijalla enää ole pääsyä alueelle. 

Suosittelemme 

  1. Tallentamaan itsellesi haluamasi oppimateriaalit sekä omat palautuksesi, mikäli haluat niitä käyttää kurssin päätyttyä.
  2. Keskustelemaan asiasta kurssin opettajan kanssa, jotta voit saada tarkempaa tietoa asiasta.