Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- kuvailla elintarvikkeen kehityksen vaiheet raaka-aineista lopputuotteeksi
- tunnistaa elintarvikkeiden laatutekijöiden tärkeyden elintarvikekehitykselle ja teknologisille sovelluksille
- kertoa tärkeimmissä elintarvikeprosesseissa käytetyt teknologiset menetelmät ja tunnistaa niiden merkitys elintarviketeollisuudessa
- tunnistaa millaisia ajankohtaisia teemoja, toimijoita ja uramahdollisuuksia on elintarvikekehityksen alalla
Kurssi antaa valmiuksia tiedonetsintään, ryhmätyöskentelyyn, monitieteellisyyteen ja suulliseen esittämiseen.
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- kuvailla elintarvikkeen kehityksen vaiheet raaka-aineista lopputuotteeksi
- tunnistaa elintarvikkeiden laatutekijöiden tärkeyden elintarvikekehitykselle ja teknologisille sovelluksille
- kertoa tärkeimmissä elintarvikeprosesseissa käytetyt teknologiset menetelmät ja tunnistaa niiden merkitys elintarviketeollisuudessa
- tunnistaa millaisia ajankohtaisia teemoja, toimijoita ja uramahdollisuuksia on elintarvikekehityksen alalla
Kurssi antaa valmiuksia tiedonetsintään, ryhmätyöskentelyyn, monitieteellisyyteen ja suulliseen esittämiseen.
- Teacher: Kati Hanhineva
- Teacher: Marika Kalpio
- Teacher: Maaria Kortesniemi
- Teacher: Oskar Laaksonen
- Teacher: Kaisa Linderborg
- Teacher: Jukka-Pekka Suomela
- Teacher: Baoru Yang
- Peppi-Teacher: Niina Kelanne