Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- kuvailla elintarvikkeen kehityksen vaiheet raaka-aineista lopputuotteeksi
- tunnistaa elintarvikkeiden laatutekijöiden tärkeyden elintarvikekehitykselle ja teknologisille sovelluksille
- kertoa tärkeimmissä elintarvikeprosesseissa käytetyt teknologiset menetelmät ja tunnistaa niiden merkitys elintarviketeollisuudessa
- tunnistaa millaisia ajankohtaisia teemoja, toimijoita ja uramahdollisuuksia on elintarvikekehityksen alalla
Kurssi antaa valmiuksia tiedonetsintään, ryhmätyöskentelyyn, monitieteellisyyteen ja suulliseen esittämiseen.
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- kuvailla elintarvikkeen kehityksen vaiheet raaka-aineista lopputuotteeksi
- tunnistaa elintarvikkeiden laatutekijöiden tärkeyden elintarvikekehitykselle ja teknologisille sovelluksille
- kertoa tärkeimmissä elintarvikeprosesseissa käytetyt teknologiset menetelmät ja tunnistaa niiden merkitys elintarviketeollisuudessa
- tunnistaa millaisia ajankohtaisia teemoja, toimijoita ja uramahdollisuuksia on elintarvikekehityksen alalla
Kurssi antaa valmiuksia tiedonetsintään, ryhmätyöskentelyyn, monitieteellisyyteen ja suulliseen esittämiseen.
- Opettaja
Kaisa Linderborg