Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- osaa tunnistaa mihin eri prosessit perustuvat kemiallis-fysikaalisesti
- ymmärtää elintarvikkeiden yhdisteiden vaikutuksen elintarvikkeen ominaisuuksiin sekä reaktioihin, joita tapahtuu prosessoinnissa ja aineenvaihdunnassa
- ymmärtää elintarvikkeiden kemiallisten ja fysikaalisten muutosten mekanismit prosessoinnin aikana
- osaa selittää eri elintarviketuotteiden valmistusprosessien perusteet ja vaiheet
- oivaltaa elintarviketekniikan teorian yhteyden käytännön työelämään ja kestävään kehitykseen
Opintojaksolla opiskelija kehittää myös taitoja hankkia tietoa, toimia tehokkaasti ryhmässä ja viestiä selkeästi elintarviketekniikan kontekstissa.
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- osaa tunnistaa mihin eri prosessit perustuvat kemiallis-fysikaalisesti
- ymmärtää elintarvikkeiden yhdisteiden vaikutuksen elintarvikkeen ominaisuuksiin sekä reaktioihin, joita tapahtuu prosessoinnissa ja aineenvaihdunnassa
- ymmärtää elintarvikkeiden kemiallisten ja fysikaalisten muutosten mekanismit prosessoinnin aikana
- osaa selittää eri elintarviketuotteiden valmistusprosessien perusteet ja vaiheet
- oivaltaa elintarviketekniikan teorian yhteyden käytännön työelämään ja kestävään kehitykseen
Opintojaksolla opiskelija kehittää myös taitoja hankkia tietoa, toimia tehokkaasti ryhmässä ja viestiä selkeästi elintarviketekniikan kontekstissa.