Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- osaa toimia turvallisesti elintarviketekniikan laboratorioissa ja tuntee töissä käytetyt laitteet ja niiden toimintaperiaatteet
- osaa kertoa, mistä elintarvikkeet koostuvat ja valita sopivan analyysimenetelmän niiden koostumuksen tutkimiseen
- osaa selittää ja tutkia prosessoinnin aikana tapahtuvia muutoksia elintarvikkeen koostumuksessa
- osaa käsitellä tuloksia tietokoneohjelmistoilla ja esittää niitä tieteellisten esitystapojen mukaisesti
- pystyy työskentelemään ryhmässä ja yksin annettujen aikataulujen puitteissa

Kurssi antaa valmiuksia tieto- ja viestintätekniikkaan ja ongelmanratkaisuun sekä projektityöskentelyyn sekä yksin että ryhmässä halliten projektiin käytettävissä olevaa aikaa.

  • Opettaja
    Marika Kalpio