Uutta Moodlessa: Oppimispäiväkirja PRO -aktiviteetti

Uutta Moodlessa: Oppimispäiväkirja PRO -aktiviteetti

by Moodle Tiimi -
Number of replies: 0

Oppimispäiväkirja mahdollistaa opiskelijalle omien kurssimuistiinpanojen ja kokemusten keräämisen henkilökohtaiseen päiväkirjaan.

Uusi PRO-versio sisältää perusversiota kattavammat toiminnot, kuten portfolion ja arvioinnin.

Oppimispäiväkirja mahdollistaa opiskelijalle omien kurssimuistiinpanojen ja kokemusten keräämisen henkilökohtaiseen päiväkirjaan, joiden sisällön myös kurssin opettajat näkevät ja jota opettajat voivat kommentoida.

Oppimispäiväkirja PRO -versio sisältää perusversiota kattavammat toiminnot:

Portfolio: Oppimispäiväkirjan pystyy tulostamaan kuvineen portfolio muotoon.

Arvioinnit: Arvioinnissa valittavissa ei arviointia ja hyväksytty/hylätty. Mahdollista palauttaa opiskelijan riittämätön palautus luonnostilaan.

Suoritusehtona prosenttiosuus: Suoritusehtona mahdollisuus asettaa hyväksynnän raja tiettyyn prosenttiosuuteen: “Opiskelijan täytyy suorittaa hyväksytysti vähintään määritelty prosenttiosuus arvioitavista kappaleista”.

Ohjattu oppimispäiväkirja: Päiväkirjan rakenne voidaan määrittää halutunlaiseksi ja opiskelija ei itse pääse vaikuttamaan siihen.

Opiskelijan itseohjautuva oppimispäiväkirja: Päivämääräversio, jolloin merkinnät listautuvat kirjaamisajankohdan mukaan kronologisessa järjestyksessä.

Osiot oppimispäiväkirja: Päiväkirjamerkinnät jakautuvat osioittain. Ominaisuus lisää päiväkirjaan opiskelijoille mahdollisuuden tehdä omia merkintöjä ja jakaa niitä omiin osioihin.

 

Ohjeet ja lisätietoa