Yleisiä ohjeita

1. Moodle

Moodle on verkko-oppimisympäristö, joka sisältää eri yliopiston kurssien ja opintokokonaisuuksien käyttöön tarkoitettuja kurssialueita. Jokaisesta kurssialueesta vastaa ko. kurssin opettaja tai opettajat. Kurssialueilta löytyy yleensä ohjeet ko. kurssin suorittamiseen, kurssin oppimateriaaleja, kurssin uutiset/tiedotteet sekä mahdollisesti erilaisia keskustelualueita ja kurssin suorittamiseen liittyviä tehtäviä.

Moodlen käyttöön tarvitset tietokoneen internet-yhteydellä ja www-selaimen. Moodle toimii mainiosti esimerkiksi Internet Explorer tai Mozilla Firefox -selaimilla ja Moodle-tuki suositteleekin käyttämään jompaa kumpaa koska ongelmatilanteissa osaamme parhaiten neuvoa juuri noiden selaimien käyttäjiä.

Jokaisella Moodlen käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Turun yliopiston opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat Moodleen Turun yliopiston tunnuksillaan (utu-tunnus).

Yliopiston Moodle-tuki

Jos et löydä vastausta ongelmaasi tältä sivulta, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen helpdesk@utu.fi. Kerrothan ongelmastasi mahdollisimman yksityiskohtaisesti esim. kurssialueen nimi, mahdolliset virheilmoitukset.

Muita Moodle-ohjeita

TY:n Opettajan opas